• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Christian Eriksen overrasker i barndomsklubben

Foto: Getty Images

Christian Eriksen overraskede holdet for fysisk og psykisk udfordrede i sin barndomsklub i Middelfart, hvor han dukkede op til træning og spillede med.

Af Victor Risager

Mens der er stort fokus på, hvor han fortsætter karrieren, overraskede Christian Eriksen onsdag i barndomsklubben Middelfart Gymnastik & Boldklub. Det skriver TV2 FYN.

Den fynske landsholdsstjerne dukkede således op til træning for MG & BK United, der er klubbens afdeling for spillere med fysiske eller psykiske udfordringer, ifølge mediet til stor jubel blandt de lokale. Og her spillede Eriksen så med.

- De gør det hammergodt. Du kan se, der også bliver trænet jubelscener og det ene og andet. Det er underholdende og sjovt at være med. De vil meget gerne vinde og er fuld fokuseret, fortæller Christian Eriksen til TV2 FYN.

Ifølge mediet er lejligheden, at det er ti år siden, at Eriksen donerede landets første såkaldte “Johan Cruyff-bane” til Middelfart - en kunststofbane, der er åben for alle. 

Det er desuden langt fra første gang, at den danske stjerne møder MG & BK United. Christian Eriksen har hele karrieren holdt kontakten ved lige, og i 2018 mødtes parterne eksempelvis i forbindelse med en landskamp i Aarhus.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.