• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Dårlig stemning: Mbappé bekræfter strid med holdkammerat

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé har nu bekræftet, at han ikke var specielt glad for, at Olivier Giroud brokkede sig til pressen over manglende afleveringer fra holdkammeraterne.

Af clbold.dk

Tidligere på ugen reporterede den franske avis L'Equipe, at Kylian Mbappé var særdeles bitter over en udtalelse, som holdkammeraten Olivier Giroud var kommet med efter tirsdagens 3-0-sejr over Bulgarien.

Efter sejren i testkampen indikerede Giroud således, at holdkammeraterne ikke spillede bolden nok til ham - en udtalelse, der angiveligt faldt Mbappé for brystet. Og Paris Saint-Germain-stjernen har nu bekræftet, at han ikke sætter pris på, at Giroud valgte at tale med medierne om sin frustration.

- Jeg har talt med Olivier Giroud. Alle ved, hvad der skete. Det er sandt, at det påvirkede mig en smule. Men vi skal ikke gøre et stort nummer ud af det, for vi er her for at repræsentere Frankrig. Det er den vigtigste ting. Det var ikke det, han sagde, der gik mig på. Jeg har haft den samme følelse 365 gange i løbet af en kamp, lød det således, ifølge Goal, fra Kylian Mbappé. 

- Jeg lykønskede ham i omklædningsrummet (Giroud scorede to gange i sejren, red.), og der sagde han ikke noget til mig. Og derefter hørte jeg det fra pressen. Han sagde ikke noget slemt. Det var mere det faktum, at han talte offentligt om det. Jeg ville have foretrukket, at han var kommet til mig, og at han var mere tydelig i omklædningsrummet. Men der er ikke noget problem. Det er småting. Holdet har ikke brug for, at vi skaber problemer.

Frankrig indleder EM på tirsdag mod Tyskland i München.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020