• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Dansk målmager bekræfter: Der var et stort tilbud

Foto: Getty Images

I timerne op til transfervinduets lukkedag blev den danske angriber rygtet på vej væk. I sidste ende blev han i Preston Nord End, men han bekræfter, at der var et stort tilbud.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Emil Riis var her, der og alle vegne i sidste sæson for Preston North End.

Han blev klubbens topscorer med 20 fuldtræffere i alle turneringer, hvilket sikrede Preston overlevelse i The Championship og ham selv en plads på turneringens hold i Carabao Cuppen.

Da denne sæson startede var det i løbet af august med 24-årige Emil Riis på bænken. Derfor begyndte rygterne at svirre omkring et skifte væk fra Preston North End.

Særligt Middlesbrough blev af flere omgange nævnt, som den varmeste bejler til den tidligere Randers FC-spiller. BT kunne også fortælle i transfervinduets sidste dage, at Preston havde modtaget et bud på 65 millioner kroner for angriberen.

Engelske medier kunne sidenhen skyde rygterne ned, men nu fortæller danskeren selv om sin sommer, hvor han pludselig blev centrum for en masse transferspekulationer.

- Jeg vil bare gerne spille fodbold, og jeg spillede ikke her. Der var et stort tilbud på mig, så hvorfor ikke? Men det er godt stadig at være her. Hvis ikke jeg spiller her, så vil jeg gerne videre. Jeg scorede en masse mål i sidste sæson, og jeg ønsker at spille og score mål, siger Emi Riis til Lancashire Post.

- At blive indskiftet i de sidste 10 eller 15 minutter var hårdt for mig. I sidste ende er jeg glad for at blive her. Jeg synes helt klart, at det er det rigtige valg.

Emil Riis er blot blevet brugt fire gange fra start i denne sæson i ligaen, hvor Preston aktuelt ligger midt i tabellen. Senere lørdag får han mulighed for at overbevise cheftræner Ryan Lowe om mere spilletid, når Sheffield United kommer på besøg.

Efter successæsonen i fjord, hvor Riis blev klubbens topscorer, er det blot blevet til et mål i sæsonens første 11 kampe. Kontrakten løber frem til 2025. Den blev forlænget sidste efterår.