Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk teenager går målamok igen for Arsenal

For anden kamp i træk scorede det danske stortalent Chido Obi fire mål for Arsenals U18-mandskab.

Chido Obi.

Er det navnet på Danmarks næste superstjerne? Det er umuligt at spå om, men der er i hvert fald al mulig grund til at notere sig den 16-årige angriber, der til dagligt tørner ud for Arsenals U18-mandskab.

For to uger siden scorede Chido Obi fire kasser for The Gunners mod Crystal Palace, og denne lørdag gjorde danskeren det minsandten igen! Fire mål noterede Obi sig for, da Arsenal besejrede Fulham 5-2, og dermed har stortalentet scoret otte mål i de seneste to kampe.

Tidligere på sæsonen gjorde det danske teenagefænomen sig for alvor bemærket, da han scorede 10 mål i en U16-kamp for Arsenal mod Liverpool.

Har planen klar
Chido Obi drømmer naturligvis om at slå igennem i Arsenal, og det er næppe noget, der sker på den helt korte bane. Det kræver en tålmodighed, og det har angriberen.

Det fastslog han i et interview med Tipsbladet i sidste uge.

- Mit mål er at komme på U21-holdet og være der en enkelt sæson eller to og så derfra komme på førsteholdet i stedet for at blive udlejet, fastslog Chido Obi. 

Tre landshold i spil
Chido Obi har netop været på landsholdstjeneste med det danske U17-landshold, hvor det blev til en enkelt scoring i 7-0-sejren over Georgien. Arsenal-angriberen har scoret 10 mål i 14 U17-landskampe, mens han er noteret for fire kasser i otte U16-landskampe.

I skrivende stund er der stadig lang vej til A-landsholdet for Chido Obi, men det kan pludselig gå stærkt, hvis teenageren fortsætter sin himmelstorm de kommende sæsoner.

At Chido Obis navn er brandvarmt understreges blot af, at Kasper Hjulmand allerede er blevet spurgt ind til teenageren. Landstræneren udtalte sig om Obi inden landskampen mod Nordirland i Belfast.

- Jeg kender ham godt. Jeg har set ham spille og ved, hvem han er. Jeg kender mange 15-årige i vores system, sagde Hjulmand i november sidste år.

Chido Obi har ligeledes spillet ungdomslandskampe for England og kan altså også vælge at tørne ud for englænderne i fremtiden. Han kan ligeledes tørne ud for Nigeria.