• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Oliver Okstrøm

Dansk træner fyret efter batalje: Det skete der

Foto: Getty Images

En afslutningsfest tog pludselig en voldsom drejning.

Af Oliver Okstrøm

Det kom onsdag frem, at Thisted har valgt at stoppe samarbejdet med deres cheftræner Bo Zinck. Dengang kom der en kortfattet forklaring, som handlede uoverensstemmelser, der ikke er forenelige med klubbens værdier.

Mediet B.T. fortæller nu, at det handler om både lussinger og verbale overfusninger.

Det kommer efter kontakt med flere kilder i og omkring den nordjyske klub, som kan fortælle om den afslutningsfest, som hændelsen centrerer sig om. Det var et arrangement for både herre- og damespillere, hvor sæsonafslutningen skulle fejres.

Sådan en fest kan godt have ølspil, og efter sådan en endte Bo Zinck efter sigende i en ophedet diskussion med assistenttræner Peter Christensen, som endte med at blive med lussinger og tilsvininger fra Zincks side rettet mod assistenten.

Samme aften endte det med, at Bo Zinck også tog afsked fra jobbet. Han skulle allerede dagen efter have fortrudt dette, men her var Thisted af en anden opfattelse, og opførslen til festen var altså for meget.

Det er noget, som både Bo Zinck og Peter Christensen samt Thisted-direktør Peter Friis Jensen har fået muligheden for at kommentere til førnævnte medie, men de har ikke haft yderligere kommentarer.

Træneren var også blevet sat i forbindelse med et job som ungdomstræner i AaB, men det skifte bliver nu heller ikke til noget. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.