• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Dansker forventer skifte: Ikke Rusland eller Kina

Foto: Getty Images

Den danske keeper agter ikke at fortsætte karrieren i eksempelvis Rusland eller Kina, men meget tyder på et vinterskifte.

Af Victor Risager

David Ousteds dage i Hammarby IF er efter alt at dømme talte.

Den 36-årige danske keeper har kontraktudløb i Hammarby IF ved udgangen af 2021, og for nylig kunne mediet FotbollDirekt meddele, at den aftale med al sandsynlighed ikke bliver forlænget, selvom han er førstevalg i klubben.

Over for Fotbollskanalen kommenterer David Ousted nu selv på sin situation, og her understreger han også, at han forventer et exit.

- Jeg har ikke modtaget tegn på, at klubben ønsker at forlænge min kontrakt. Vi havde løse samtaler i sommer, og så meddelte jeg, at jeg ville have klar besked om fremtiden, frem for alt for min families skyld. Jeg vil ikke lade situationen være i limbo, når jeg har tre børn. Men efterfølgende har jeg ikke modtaget tegn på, at klubben ønsker at forlænge, ​​så for mig handler det nu om at fokusere hovedsageligt på de sidste kampe, siger David Ousted til Fotbollskanalen og kalder situationen “trist”.

Den danske keeper har en fortid i flere danske klubber - Brøndby IF, SønderjyskE og Randers FC - mens han også har været forbi den amerikanske liga, MLS. Hvis han skal finde en klub, er visse ligaer imidlertid udelukket.

- Jeg har ikke tænkt mig at flytte til Rusland, Kina eller sådan noget med min familie i tankerne, så vi får se, hvad der sker, siger han og åbner for et karrierestop:

- Vi må se. Hvis en klub i Usbekistan er den eneste mulighed, jeg har, kan jeg ikke fortsætte, men vi må se. Jeg har været glad for mine præstationer i år og føler, at jeg stadig holder et meget højt niveau. Så vi ser efter sæsonen.

Ousted og Hammarby er aktuelt nummer syv i den svenske liga. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020