Video : Tipsbladet
Generelle

Dansker i konflikt? Lidt ude af proportioner

Den danske profil nedtoner nu spekulationerne.

Matt O'Riley har fået ny træner i Celtic.

Ange Postecoglou er blevet udskiftet med Brendan Rodgers, og den danske midtbanespiller udtalte i den forbindelse, at Rodgers' mere hands on-tilgang til træningen har været et frisk pust i klubben.

Det er af nogle blevet tolket som, at O'Riley ikke kan lide Postecoglou, men sådan hænger det ikke sammen, slår han nu fast over for Daily Record.

- Jeg synes ikke, jeg har sagt noget dårligt om den tidligere træner. Det er måske blæst lidt ud af proportioner. Det er bare forskellige måder at være træner på.

- Jeg blev så meget bedre som spiller under den tidligere træner, så jeg kan ikke sige, jeg ikke kunne lide ham. Han er den, jeg har lært mest af indtil nu. Jeg er meget taknemmelig for at have arbejdet med ham.

- De er meget forskellige, ja. Jeg synes ikke, der er noget rigtigt og forkert. Brendan har tidligere haft succes her, men Ange viste, at han havde kæmpe succes og fik selvfølgelig et rigtig godt skifte ud af det. Det hjælper mig, at jeg arbejder med forskellige stile tidligt i min karriere.

O'Riley slår omvendt fast, at han glæder sig til at arbejde under Brendan Rodgers.

- Træneren har nævnt, hvordan han kan lide at udvikle unge spillere. Det bliver gavnligt for en masse unge spillere som mig, for vi har en ung trup. Det er rart at arbejde med en, der støtter den side af unge spillere.

- Han er en, man kan snakke med på og udenfor banen. Det bliver nyttigt for mig at have en at snakke med, når jeg er nysgerrig på at blive bedre. Vi har også John Kennedy, Gavin Strachan og Harry Kewell.

Matt O'Riley spillede 52 kampe for Celtic i sidste sæson.