Foto: Getty Images
Generelle

Dansk lejesvend i ny optur: Jeg sagde nej!

Mika Biereth scorede sit sjette sæsonmål for Motherwell i weekenden, selv om han nærmest ikke kunne gå efter kampen.

Det går mildest talt dårligt for Motherwell i den bedste skotske liga, men det samme kan ikke siges om klubbens danske angriber Mika Biereth, som man har lejet i Arsenal.

Biereth har nemlig været et stort lyspunkt for Motherwell, og i weekenden scorede han sit sjette ligamål i sæsonen i 1-1-deleren mod St. Johnstone. Det var kamp nummer 13 uden sejr i den skotske Premiership, men for Biereth markerede det atter engang, at han ved, hvor skabet står. 

Det er da også en mand, som for alt i verden vil være på banen og score mål, for efter kampen kunne han nærmest ikke gå. Således skriver Daily Record, at Biereth haltede hen til pressen for at sætte ord på kampen, og at det skyldtes et slag han fik i første halvleg. 

- Jeg fik et slag i det 30. minut, og det er ret hævet, men jeg ville ikke efterlade mine holdkammerater derude. De spurgte mig, om jeg skulle ud, men jeg sagde nej. Jeg blev, fordi jeg ved, at jeg har kvaliteten til gøre, at vi kan få noget med fra kampen. 

Det var da også godt, at Mika Biereth ikke blev skiftet ud, for med hans scoring i det 92. minut, fik Motherwell et point med fra kampen.

- Selv hvis jeg ikke kan løbe på 100 procent, og det er i det 90., 95. eller 98. minut, så vil jeg blive på banen så længe som muligt. For mig handler det om at score så mange mål som muligt, så jeg kan hjælpe holdet. 

Det vidner om en angriber, som både ved, hvor skabet står, og som vil gå gennem ild, vand og smerte for at sende bolden i netmaskerne.

Mika Biereth står foreløbig noteret for to danske U21-landskampe.