• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Danskerhyldest: Den bedste jeg har spillet med

Foto: Getty Images

Den danske midtbanespiller får stor ros af sin tidligere holdkammerat.

Af Karl Dorph Søe

Selvom Matt O'Riley kun nåede at spille et enkelt år i MK Dons, har han alligevel sat et stort aftryk i den engelske klub. 

I hvert fald hvis du spørger den irske MK Dons-stopper Warren O'Hara, der taler i meget positive vendinger om den engelskfødte dansker.

- Den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet med, var Matt O'Riley, som er hos Celtic nu, fortæller han ifølge Celtic-mediet 67hailhail. 

- Til træning var han ikke noget vildt. Ingen kiggede sådan på ham. Så spillede han for os, og han var som en maskine. Venstre fod, højre fod, fortæller O'Hara. 

O'Riley nåede at optræde hele 54 gange for Milton Keynes-klubben i det år, han tilbragte i klubben. Her leverede han 10 mål og otte assists og blev efterfølgende købt af Celtic for cirka 15 millioner kroner sidste januar. 

Nu har danskeren to skotske mesterskaber under bæltet og bliver for tiden sat i forbindelse med store engelsk klubber som Tottenham, Brighton og Leicester. 

O'Riley har endnu til gode at blive kaldt op til sin landsholdsdebut, men den 22-årige midtbanespiller har flere ungdomslandsholdskampe på cv'et. 

Den venstrebenede Celtic-spiller har forsat to år af sin kontrakt tilbage i den skotske mesterklub, så hvis han skal slippes før tid, skal Celtic sandsynligvis have en pæn pose penge.