Danskerklub rider videre på vild bølge med ny sejr

Både Casper Nielsen og Jonas Bager spillede fuld tid i sejren fredag aften.

Den tidligere OB-spiller Casper Nielsen spiller sammen med den tidligere Randers-spiller Jonas Bager i den belgiske klub Royale Union Saint-Gilloise.

Her er de to danskere på noget af et eventyr i denne sæson. Som oprykkere har de nemlig, sammen med deres holdkammerater, formået at overraske alle ved at ligge på førstepladsen i den bedste belgiske række.

Og det er vel at mærke efter 16 spillerunder.

Fredag aften åbnede Royale Union Saint-Gilloise så den 17. spillerunde ved at gæste St. Truiden.

Her skulle udeholdet forsøge at fortsætte det vilde eventyr med en sejr, og det var altså med både Casper Nielsen og Jonas Bager fra start.

Danskerklubben fik den perfekte start på kampen, da de i det 32. minut bragte sig i front på mål af angriberen Deniz Undav.

Sådan forblev stillingen til pausen, og så begyndte det for alvor at lugte af sejr for oprykkerne.

I anden halvleg var Union SG tæt på at udbygge føringen efter 59 minutters spil, hvor de faktisk fik bolden i netmaskerne, men målet blev efterfølgende underkendt af VAR på grund af offside.

Fire minutter senere fik Nielsen, Bager og co. så en kold spand vand i hovedet, idet St. Truiden fik udlignet på mål af Christian Bruls.

Men, men, men.

Union SG's topscorer Deniz Undav, som også er ligatopscorer i skrivende stund, ville det anderledes og i det 73. minut blev han dobbelt målscorer, da han scorede til 1-2.

Herefter fik gæsterne kriget sejren i hus, og dermed nappede de altså alle tre point.

Det betyder, at de fortsat topper den belgiske liga med syv point ned til andenpladsen, som dog har en kamp i hånden.