• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

De har Riza Durmisi højt på ønskelisten

Foto: Getty Images

Den tidligere landsholdsspiller er på blokken i den svenske topklub Djurgården, melder medie.

Af Victor Risager

Riza Durmisi kan være på vej tilbage til skandinavisk fodbold, men ikke Superligaen. I stedet kan danskeren muligvis havne i Allsvenskan, hvor han skal være et transferemne hos topklubben Djurgården.

Det skriver det svenske medie FotbollDirekt.

I øjeblikket er Durmisi på kontrakt i Lazio, men han er meget langt fra spilletid i den italienske hovedstadsklub og kan efter sigende meget vel blive afskibet i foråret.

Derfor skal han være aktuel i Djurgården, og spillerens bagland skal have været i kontakt med klubben, skriver FotbollDirekt. Der foregår dog ikke direkte forhandlinger mellem parterne, men Durmisi står højt på svenskernes ønskeliste.

Mediet påpeger også en særlig forbindelse mellem venstrebacken og klubben: I Djurgården er den tidligere Brøndby-spiller Magnus Eriksson en stor profil, og han skal være gode venner med Durmisi.

Djurgården er en af Sveriges største klubber og sluttede den forgangne sæson på tredjepladsen. De vandt mesterskabet så sent som i 2019.

Riza Durmisi, der netop er fyldt 28 år, har ikke spillet i den indeværende sæson og har ikke spillet meget i de seneste sæsoner, hvor han har været udlejet fra Lazio til henholdsvis OGC Nice og Salernitana.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020