• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

- De har været modbydelige overfor Bale

Foto: Getty Images

Gareth Bales agent har sendt en sviner til Real Madrids fans, og waliseren er derfor igen kommet i unåde i den spanske presse.

Af Lars Gram-Hanssen

Gareth Bale er i årevis blevet grillet i den spanske presse, og ovenpå Real Madrids 3-0-sejr over FC Sheriff var waliseren igen i vælten, selvom han ikke var på banen i opgøret. 

I Cadena Ser-programmet El Larguero talte man således om Carlo Ancelottis manglende rotationer, samt om den seneste udtalelse fra Gareth Bales agent, Jonathan Barnett. 

- Jeg er ligeglad med, hvad Real Madrids fans tænker. Hvorfor skulle jeg bekymre mig om dem? Jeg synes, at de har været modbydelige overfor Gareth Bale. De har opført sig dårligt, lød det således for nyligt fra Barnett, der ofte har lagt sig ud med den spanske storklub. 

Bliver ikke tilgivet
Og i El Larguero pegede journalisten Julio Pulido på, at Gareth Bales Real Madrid-exit bliver mere og mere bittert.

- Bales afsked med Madrid ville uanset hvad altid blive dårlig, men nu bliver den endnu værre, på grund af disse udtalelser fra Barnett. Det her kommer de ikke til at tilgive ham, lød det således fra Pulido. 

Gareth Bale blev for nyligt kaldt en 'provokatør' i El Larguero, efter at waliseren tog afsted for at spille med landsholdet, selvom han ikke har spillet for Real Madrid siden august. Og onsdag var også journalisten Antonio Romero ude med riven efter Bale.

- Siden de droppede kravet om, at spillerne skal møde op på stadion, selvom de ikke er udtaget, har Bale aldrig vist sig på Bernabéu, lød det således fra Romero.

Gareth Bale har spillet 254 kampe for Real Madrid, men waliserens kontrakt med madrilenerne udløber til sommer.