• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

- Der er ingen i Real Madrid, der savner Ramos

Foto: Getty Images

Han var en af de bærende kræfter for klubben i årevis, men Sergio Ramos er ikke savnet i Real Madrid efter skiftet til Paris Saint-Germain. Sådan lyder det fra journalisten Jesús Gallego.

Af Lars Gram-Hanssen

Real Madrid mistede i sommer klubbens mangeårige kaptajn, Sergio Ramos, men madrilenerne savner på ingen måde den spanske midterforsvarer efter hans skifte til Paris Saint-Germain.

Sådan lød det i weekenden i det spanske radioprogram Carrusel Deportivo fra journalisten Jesús Gallego.

- Det er for hårdt at sige, at Ramos er glemt, men lige nu er der ingen i Real Madrid, der savner Sergio Ramos, lød det således, ifølge AS, fra Gallego i Cadena SER-programmet. 

Sergio Ramos' skifte til Paris Saint-Germain har da også vist sig som lidt af en katastrofe indtil videre, idet spanieren blot har spillet én kamp for pariserne indtil videre, idet han har været voldsomt plaget af skader.

Vinicius hyldet
I programmet blev det desuden påpeget af journalisten Javier Herráez, at Carlo Ancelotti i øjeblikket presser det maksimale ud af den rutinerede midtbanetrio Luka Modric, Toni Kroos og Casemiro, der spiller de fleste kampe.

Journalisten Julio Pulido argumenterede desuden for, at Vinicius er mere afgørende end Karim Benzema. Brasilianeren scorede lørdag sit 10. mål i 12 La Liga-kampe i denne sæson, da Real Madrid slog Real Sociedad med 2-0.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020