• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle tipsbladet.dk

Derby sparker træneren ud efter elendig sæsonstart

Foto: Getty Images

En enkelt sejr i 11 kampe blev for meget for ledelsen i Derby County, der har valgt at fyre manager Phillip Cocu samt flere medlemmer af staben.

Af tipsbladet.dk

Det har ikke været sjovt at være Derby County i den første del af sæsonen 2020/21. Holdet har bare vundet en enkelt gang i den næstbedste engelske række i 11 forsøg, og nu går den altså ikke længere.

Det vurderer klubben, der har valgt at tage afsked med manager Phillip Cocu med øjeblikkelig virkning. Assistenttræner Chris van der Weerder og stabsmedlem Twan Scheepers har også forladt klubben. Ligesom med Cocu er der her tale om gensidig forståelse, der dog ofte dækker lidt mere pænt over en regulær fyring.

På klubbens hjemmeside har Derby County dog roser til overs for Phillip Cocu, der har stået i spidsen for klubben i 65 kampe siden 2019:

- Klubben vil gerne i al offentligheden give dens taknemmelighed for måden, Phillip og hans stab har vist sig selv frem på gennem en ekstremt svær situation under hans lederskab, lyder det i en pressemeddelelse, hvor klubben fortsætter:

- Phillip og hans stab har hjulpet med at udvikle og etablere et pænt antal spillere fra akademiet ind på førsteholdet. Phillip har også leveret betydende økonomiske bidrag og personligt engagement til klubben og folk omkring under corona-pandemien, og det er vi meget taknemmelige for, skriver man.

Derby oplyser ikke, hvem der tager over for den 50-årige hollænder.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus