• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Havnet i kulden: Det har været svært for Marcondes

Foto: Getty Images

Emiliano Marcondes er røget ud på bænken i sin engelske klub.

Af Victor Risager

Efter sommerens skifte til Bournemouth fik Emiliano Marcondes en drømmestart i sin nye klub: Han scorede således i sin debut og startede inde i sæsonens første fem kampe.

Siden er det dog gået nedad bakke for den 26-årige dansker.

I de seneste seks kampe har Emiliano Marcondes nemlig set til fra bænken, mens holdkammeraterne har haft stor succes med fem sejre og en uafgjort. Og netop holdets succes er grund til, at danskeren fortsat er at finde på holdets bænk.

Det siger cheftræner Scott Parker over for Bournemouth Echo.

- Det har været svært for Emiliano. Man vinder kampe, holdet er et godt sted, og det er svært at ændre noget. Emiliano befinder sig i den situation på nuværende tidspunkt, siger han og tilføjer:

- Han startede sæsonen meget, meget godt. Han var en stor medvirkende faktor i den gode start. Jeg følte, at tiden var rigtig, da han blev skiftet ud. Nogle gange, når du tager nogen ud, sætter du en anden ind på holdet i øjeblikket, og de har evnen og kvaliteten til virkelig at gribe chancen. Jeg tænker, at det er det, der er sket i øjeblikket.

Næste chance for spilletid til den danske offensivspiller er lørdag eftermiddag. Her møder Bournemouth nemlig Bristol City, hvor de med point kan overtage førstepladsen i Championship og holde kurs mod oprykning. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020