Video : Tipsbladet
Generelle

Det kan blive Andreas Schjelderups nye klub

Flere klubber er klar til at befri Andreas Schjelderup fra den manglende spilletid i Benfica.

Andreas Schjelderup har mistet tålmodigheden og vil væk fra Benfica.

Otte måneder efter sit skifte fra FC Nordsjælland til storklubben fra Portugal er nordmanden blot noteret for en håndfuld minutters spilletid på førsteholdet, og dermed risikerer Schjelderup at gå i stå i sin udvikling.

Det skal forhindres med et skifte inden transferdeadline på fredag, og A Bola skriver, at hollandske AZ Alkmaar gerne vil leje Andreas Schjelderup. Flere unavngivne klubber skal også være inde i billedet.

Nordmandens interesser varetages af agenten Rafaela Pimenta, som overtog luksusporteføljen efter den afdøde superagent Mino Raiola.

I Benfica-lejren holder man kortene tæt til kroppen, når snakken falder på 19-årige Andreas Schjelderup.

- Det er ikke noget, der er på plads, og jeg kan ikke sige så meget lige nu, sagde cheftræner Roger Schmidt, da han blev spurgt ind til den tidligere Superliga-profil på et pressemøde fredag.

Tager man de danske briller på, er det naturligvis et comeback i FC Nordsjælland, der først og fremmest dukker op i tankerne. Det ligger dog ikke i kortene, fastslog sportschef Jan Laursen i torsdags.

Byder muligheden sig, er Andreas Schjelderup naturligvis velkommen tilbage i Farum.

- Jeg er ikke økonomiuddannet, men som jeg lige kan regne det ud, så er han en rimelig dyr herre at skulle hente retur. Men nu er der selvfølgelig kommet lidt penge i kassen, og Schjelderup er altid velkommen, hvis muligheden skulle byde sig. Han er en fantastisk knægt, og han satte pris på at være her, og vi satte pris på ham, sagde cheftræner Johannes Hoff Thorup til Tipsbladet og den øvrige presse efter opgøret mod FK Partizan.

Andreas Schjelderup blev i sin sidste halvsæson i FC Nordsjælland kåret til Efterårets Profil i Superligaen. Det gjorde han efter at have scoret 10 mål i 17 kampe.