Foto: IMAGO
Generelle

Drømmestart: Lucas Andersen roses til skyerne

Lucas Andersen fik en noget nær perfekt start på sit ophold i Queens Park Rangers.

Lucas Andersen har sagt farvel til AaB, hvilket formentlig har været hårdt, da klubben står hans hjerte meget nært.

Den bedste medicin på et hårdt brud er trods alt at komme hurtigt ovenpå igen. Og det må man sige, at Lucas Andersen er kommet.

Lørdag fik han debut for sin nye klub QPR, da han blev indskiftet til de sidste 25 minutter mod Norwich i The Championship. Få minutter efter havde han haft næstsidste fod på en scoring af et andet nyindkøb Michael Frey.

Schweizerens fuldtræffer via Lucas Andersens knivskarpe indlæg sikrede QPR et enkelt point, og bagefter flød det over med roser til flere af de nye spillere inklusiv den danske kreatør.

- Jeg er meget glad for alle de nye spillere, slår klubbens cheftræner Marti Cifuentes fast, inden han begynder at dele individuel ros ud.

- Lucas... Fantastisk assist. Det var en god situation, men assisten til Frey var fantastisk. Frey havde en god afslutning på den, og lige før det havde han også et pænt hovedstødsforsøg, siger han ifølge londonnewsonline.co.uk.

Michael Frey er ankommet til QPR's angreb fra Royal Antwerp, og han satte bagefter kampen ord på sin egen præstation og samarbejdet med Lucas Andersen.

- Det er altid en god følelse (at score mål, red.). Jeg håber, vi kan fortsætte sådan her. Det var en rigtig god bold fra Lucas, så det var en fed følelse, siger Michael Frey i et interview til QPR's youtube-kanal og tilføjer:

- Det er altid godt, når vi med det samme kan bringe noget positivt til holdet. Vi skal bare fortsætte, for der er fortsat meget arbejde foran os.

Det har Michael Frey ret i, da QPR på trods af det ene point mod Norwich er placeret under nedrykningsstregen. Lige nu har man to point op til Huddersfield på den rigtige side af stregen.

I videoen herunder kan du se Lucas Andersens assist til Michael Frey.