• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Dybala fortryder Messi-kritik: Det blev forstået helt forkert

Foto: Getty Images

Paulo Dybala trækker sin kritik af Lionel Messi tilbage. Det var ikke min hensigt at kritisere en holdkammerat, siger han.

Af clbold.dk

Det trak overskrifter, da Paulo Dybala sidste år hævdede, at det er "svært" at spille sammen med Lionel Messi.

Juventus-argentineren er siden blev forholdt til kritikken, og nu erkender han, at han skulle have udtalt sig anderledes om landsholdskammeraten. Det siger han til det argentinske landsholds hjemmeside.

- Mine ord om ham? Jeg skulle have sagt det anderledes. Der var folk, som ønskede at misforstå mig. Jeg forsøgte aldrig at kritisere en holdkammerat. Jeg ville bare forbedre det, der skete.

- Jeg ville gerne have givet mere for Argentina og opnået bedre resultater - både på et personligt niveau og med holdet. Jeg har snakket med Leo om det, fordi vi tænker meget ens rent taktisk. Selv med (landstræner Leonel, red.) Scaloni har vi arbejdet på, at vi ikke bevæger os de samme steder på banen.

Mens Paulo Dybala på klubplan har været en af de mest fremtrædende spillere i de seneste år, er det blot blevet til syv scoringer i 29 kampe for Argentina.

Til sammenligning har Lionel Messi scoret 70 mål i 138 landskampe for den sydamerikanske nation.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.