Video : Tipsbladet
Generelle

Eks FCM'er tæt på skifte: Storklub er forrest

Ousmane Diomande kan givetvis forvente at skulle finde flyttekasserne frem til sommer.

Det vakte en del opsigt, da Ousmane Diomande i januar 2023 skiftede til Sporting CP fra FC Midtjylland uden at have spillet ét minut for midtjydernes førstehold. Nu venter der snart et nyt skifte for ham, som nok skal få øjnene op for folk.

Det skriver det portugisiske medie O Jogo.

Her bliver der peget på, at det forventes, at han skifter væk, når sæsonen er slut, og at det er Arsenal, der står som den primære kandidat til at købe den 20-årige forsvarsspiller, som længe har fulgt ham.

Allerede da han spillede Youth League for FCM var London-klubbens scouts på plads for at holde øje med ham, skriver mediet. Det var i en kamp mod Benfica, hvor man siden har fulgt godt med i hans karriere.

Det var dog Sporting, som løb med Diomandes underskrift efter et lejeophold i Mafra.

Ousmane Diomande har en kontrakt med Lissabon-klubben frem til sommeren 2027, og der er lavet en frikøbsklausul på 600 millioner kroner, som er med til at beskytte ham fra at blive solgt. Det menes dog, at Arsenal er fuldt ud opmærksomme på den information, og at der har været kontakt mellem parterne. Særligt i januar.

Både Chelsea og Bayern München skulle også være på banen efter ham.

Selv betalte portugiserne godt 55 millioner kroner til FC Midtjylland, men der skulle være kommet ekstra penge siden grundet bonusser.

Diomande har spillet stort set fast for Sporting CP siden skiftet for snart halvandet år siden, og det har givet ham 50 kampe indtil videre på tværs af alle turneringer. Her er det blevet til fire mål.