• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Ekspert opfordrer Haaland: Skift til denne klub

Foto: Getty Images

Erling Haaland kan meget vel være på vej væk fra Dortmund til sommer. Tipsbladets Sebastian Stanbury har udpeget den storklub, som den norske bomber bør fortsætte karrieren i.

Af clbold.dk

Erling Haaland har banket 71 mål i netmaskerne siden starten af sidste sæson, og den 20-årige nordmand må, sammen med Kylian Mbappé, siges at være en af planetens mest spændende spillere lige nu.

Det kører dog ikke specielt godt for Haalands klub, Dortmund, der i øjeblikket ligger på en skuffende sjetteplads i Bundesliga-tabellen. Haalands utrolige form og Dortmunds skuffende resultater har således ført til spekulationer om, at nordmanden kan være på vej videre allerede til sommer. 

Tipsbladets Sebastian Stanbury og chefredaktør Troels Bager Thøgersen har analyseret Haalands eksplosive udvikling siden sommeren 2019, hvor nordmanden kom op på førsteholdet i Red Bull Salzburg. Ifølge Sebastian Stanbury er Haaland således allerede efter ét år ved at have vokset sig for stor til Dortmund. 

Han skal vælge en velfungerende klub
Men hvilken klub bør Erling Haaland vælge, hvis nordmanden skal forlade Dortmund? 

- Han kan vælge og vrage. Så jeg ville tage til en velfungerende klub. Jeg ville tage til Manchester City. En klub, som måske godt kunne bruge en rendyrket nier. Det er ved at være slut for Agüero. Han er på den forkerte side af de 30 år, i fodboldmæssig facon. Du kommer til en klub, som spiller rigtig godt, og som er velfungerende, lyder analysen fra Sebastian Stanbury.

- Der er noget, der altid trækker de her fodboldspillere mod Real Madrid og Barcelona, giganterne i La Liga. Men La Liga er ikke, hvad La Liga var for fem år siden. Og det er Barcelona og Real Madrid heller ikke. Særligt økonomisk. Det giver ikke nogen mening, synes jeg. 

Barcelona-fansene kan godt skyde en hvid pil efter Erling Haaland, lyder det fra Sebastian Stanbury, der dog tøver med at dømme Real Madrid helt ude af kampen om den norske superstjerne. Premier League ligner dog Haalands mest åbenlyse destination, lyder vurderingen.

Se hele analysen af Erling Haalands gennembrud og fremtid i videoen i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus