Video : Tipsbladet
Generelle

Ekspert spår: Dansker kan koste op mod 440 mio.

Den danske midtbanespiller har haft en strålende sæson og kan meget vel blive solgt denne sommer. Dyrt, spår tidligere Premier League-spiller.

Flere danske stjerner kan meget vel skifte klub denne sommer, og en af de hotteste danskere på transfermarkedet er Celtics midtbanestjerne Matt O’Riley.

Og han kan blive dyr. Ja, faktisk rigtig dyr, hvis man spørger den mangeårige Premier League-spiller Alan Hutton, der nu er ekspert hos Football Insider.

Over for Football Insider siger Alan Hutton, at Matt O’Riley kan koste helt op mod 50 millioner pund, svarende til 440 millioner danske kroner. Han understreger dog også, at det ikke bliver helt nemt at få så meget for danskeren.

Alan Hutton har også en klar idé om, hvordan Celtic så bør bruge pengene: Nemlig på midtbanespiller Paulo Bernardo fra Benfica, som i sidste var udlejet til Celtic.

- Han er på en lang kontrakt i Benfica, så det er noget, de bliver nødt til at løse. Jeg tror, ​​der var tale om en pris på 7 millioner pund (62 millioner kroner, red.), men hvis de kan få prisen ned, kan de måske give ham den løn, de ønsker.

- Han kender klubben, han har vundet trofæer allerede i en ung alder, og han vil have salgsværdi, hvis de kan få en aftale over stregen.

- Det kan afhænge af Matt O’Riley-situationen, for kommer han videre? Han er på kontrakt hos Celtic, så de kan sætte hvilket som helst prisskilt på ham. Uanset om det er 30, 40, 50 millioner pund (264, 352 og 440 millioner kroner, red.), kan de kræve, hvad de vil.

- At få et hold til at købe ham for de beløb, er den svære del. Men det er mange penge, som kunne geninvesteres i truppen, siger han.

Matt O'Riley, 23 år, scorede 19 mål og lagde op til 18 i den forgangne sæson for Celtic. Og det var altså som midtbanespiller.