• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Sebastian Stanbury

En Halvleg med Redaktionen: Det 79. minuts forbandelse

En Halvleg med Redaktionen: Det 79. minuts forbandelse
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladets podcast En Halvleg med Redaktionen ser nærmere på Superligaens værste stime, som enten bliver brudt eller forlænget denne weekend.

Af Sebastian Stanbury

Når Vejle Boldklub lørdag eftermiddag tager imod FC Midtjylland hjemme i Nørreskoven, er det klubbens absolutte skrækmodstander. Ikke nok med, at formsvage VB skal møde Superligaens nummer to og forsvarende mester: Oprykkerne har aldrig nogensinde slået FC Midtjylland.

De to klubber mødtes første gang i efteråret 2001, hvor de spillede 1-1, og i de efterfølgende 19 år frem til 2020 er det endnu ikke lykkedes for Vejle at besejre FCM - men det har været tæt på! Redaktionen gennemgår stimen og mindes den altid skadede VB-anfører, de lokale drenge, som gjorde ondt, og den evigt scorende debutant. Og hvad er det så lige med det 79. minut?

Redaktionen runder også Aalborg, hvor AaB altid har det svært, når overmagten fra den københavnske vestegn kommer forbi - eller hvad?

Det bliver også til en snak om at interviewe superstjerner, som ikke altid har det store at sige, men hvor artiklerne sagtens kan blive interessante alligevel. For man bliver ofte klogere på sportens største navne, når man ser dem i øjnene.

Der er også sang, snak om vinterbadning og det vanlige spin på Palle "Banks"-rouletten. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus