• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Er dette årets dummeste røde kort?

Foto: Getty Images

Den tidligere FC Barcelona-spiller Segino Dest leverede et af de dummeste røde kort i år i en landskamp for USA.

Af Victor Risager

Sergino Dest har store klubber som Ajax, FC Barcelona og AC Milan på cv’et - men i USAs landskamp mod Trinidad og Tobago natten til tirsdag lignede han ikke nogen synderligt erfaren spiller.

Her leverede den 23-årige højre back et af årets velsagtens dummeste røde kort.

Ved stillingen 1-0 til USA blev Sergino Dest utilfreds med, at amerikanerne ikke fik et indkast efter 39 minutter. Derfor tog han bolden op i hænderne og lossede den så langt væk som muligt, og det kostede altså et gult kort.

Men højrebacken var ikke færdig. Han brokkede sig over advarslen, indtil han fik sit andet gule kort på godt og vel 20 sekunder, og så kunne han altså hoppe tidligt i bad.

Se situationen her (artiklen fortsætter efter opslaget):

Over for ESPN har landstræner Gregg Berhalter efterfølgende kaldt det en “dum fejl” og en “utilgivelig” handling af Sergino Dest.

- Det er bekymrende, fordi det ikke er det, vi ønsker at repræsentere. Det er ikke sådan, vi er som gruppe. Vi gør en dyd ud af at kunne holde hovedet koldt og kæmpe os igennem enhver form for tilstand, uanset om det er gode beslutninger eller dårlige beslutninger. Det er meningen, at vi skal spille videre og reagere på en passende måde, og det der var tydeligvis ikke den rette reaktion fra Sergino.

- Han har undskyldt over for holdet. Han sagde, at det ikke ville ske igen. Som hold er vi nødt til at holde ham ansvarlig, fordi det er utilgiveligt. Det er det virkelig. Og vi var meget klare med vores ord efter kampen, siger Gregg Berhalter ifølge ESPN.

USA endte med at tabe kampen 2-1 - begge Trinidad og Tobagos mål blev scoret efter udvisningen - men vandt samlet 4-2 i kvartfinalen af CONCACAF Nations League.