• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Er favorit til blive Barças næste præsident: Planen er at hente Guardiola

Foto: Getty Images

Victor Font er favorit til at blive Barcelonas næste klubpræsident, og han har en vision om at hente klublegender som Guardiola, Xavi, Iniesta og Puyol tilbage.

Af clbold.dk

Barcelona har i øjeblikket ingen klubpræsident, da Josep Maria Bartomeu i tirsdags valgte at træde tilbage efter længere tids kritik.

Forhåndsfavoritten til at vinde det kommende præsidentvalg i Barcelona er en mand ved navn Victor Font, og i et interview med Sky Sports har Font nu løftet sløret for sin vision for Barcelona. 

- Det bliver en stor udfordring at erstatte den, i mine øjne, bedste generation, der nogensinde har eksisteret i fodbold. Især på et tidspunkt, hvor konkurrencen er intens og klubber er ejet af meget magtfulde ejere, lyder det fra Font.

- Det er klart, at vi har brug for en meget stærk plan, hvis vi skal tage denne udfordring op. Og det er det, vi har arbejdet på i de senere år. Vores intention er at opbygge et meget stærkt og kompetetivt projekt, og vi her heldige i Barça, at vi har arvet en spillestil, som Johan Cruyff introducerede i organisationen.

- Og de fleste af dem, der kender til denne stil, er også fans af klubben og har en stor kærlighed til klubben - som Pep Guardiola, Xavi, Iniesta og Puyol. De er alle legender, som elsker Barcelona, men som ikke arbejder for Barcelona i dag. Vi er nødt til at hente dem tilbage, så vi kan sikre, at vi får et meget kompetetivt projekt. 

- Det eneste, som Messi behøver at vide, er at han er en del af et kompetetivt projekt, som går efter at vinde Champions League.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Optakt: OB - AaB

Fynboerne har brug for point, når AaB kommer på besøg. Ellers vil man efter afviklingen af halvdelen af Grundspillet ...

Mere Superliga

Fokus