• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Ny chance til Eriksen: - Han kan gøre det godt der

Foto: Getty Images

Christian Eriksen forventes at spille fra start, når Inter søndag tager imod Lazio. Ifølge Rom-klubbens tidligere profil, Christian Ledesma, er danskeren en spiller, som det er værd at have tålmodighed med.

Af clbold.dk

Mesterskabskampen i Serie A er utroligt tæt i denne sæson, og derfor er kun tre point acceptabelt for Inter, når Lazio søndag klokken 20.45 gæster San Siro.

Simone Inzaghis tropper, der ligger på femtepladsen, kæmper hårdt for igen at kvalificere sig til Champions League. Og der er derfor ingen tvivl om, at der bliver tale om en vanskelig kamp for Antonio Contes tropper, der ligger to point efter AC Milan og fem foran Juventus (der dog mangler at spille en kamp).

Og ifølge det italienske medie Tuttomercatoweb ser Christian Eriksen ud til at få chancen fra start mod Lazio. Mediet skriver, at Conte umiddelbart skal vælge mellem Eriksen og Gagliardini. I tirsdagens opgør mod Juventus var det danskeren, der blev foretrukket fra start. Arturo Vidal har været ramt af sygdom, og derfor er det 'usandsynligt', at chileneren spiller fra start mod Lazio. Nicolo Barella ser ud til at være den mest sikre midtbanespiller på Antonio Contes holdkort, mens også Marcelo Brozovic er en relativt sikker starter.

Værd at vente på
Ifølge den tidligere Lazio-profil Christian Ledesma har Antonio Conte truffet det rette valg ved at have lidt tålmodighed med Christian Eriksen, der i sit første år ikke ligefrem har taget Serie A med storm. Ifølge Ledesma kan Eriksen således sagtens fungere i den mere tilbagetrukkede rolle, som danskeren har optrådt i på det seneste. 

- Jeg tror, at han kan gøre det godt der. Han kan styre spillet. Han er teknisk stærk, og det er en position, hvor han helt sikkert kan gøre det godt. Det er klart, at det tager tid, for når man skifter liga, så er det en udfordring både fodboldmæssigt og udenfor banen, lyder det, ifølge Inter-mediet FCINTER1908, fra Ledesma.

- Han kan gøre det godt allerede nu. Det er sandt, at andre spillere har tilpasset sig hurtigere end ham. Men i mine øjne er det værd at vente på en spiller med hans kvaliteter. Jeg vil sige, at vi bør være rigtig glade, hvis han formår at etablere sig selv i vores liga. For han har i sandhed meget høj kvalitet, og han kan gøre det godt.

- Det tager tid. Og måske tager det ekstra tid at tilpasse sig til en anden form for fodbold, end den, han var vant til i flere år. Men jeg gentager: I mine øjne er det værd at vente på, at alle de kvaliteter, han har, kommer til udtryk.

Christian Eriksen har fået spilletid i fem af Inters seneste otte kampe. I de tre af kampene - mod Fiorentina, Benevento og Juventus - fik den 28-årige dansker chancen fra start. Avisen La Gazzetta dello Sport har reflekteret over Eriksens 'andet liv' i Inter, som begyndte den 13. januar i Coppa Italia-kampen mod Fiorentina. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus