Video : Tipsbladet
Generelle

Falder i svime over dansker: En topspiller!

Den danske landsholdsbobler fremhæves af medier og eksperter i Skotland efter endnu en god præstation.

Matthew O’Riley fortsatte søndag sin forrygende sæson i Celtic. Med en kølig flugter scorede midtbanespilleren et flot mål og satte gang i Celtic, der besejrede Hearts med hele 4-1 på udebane.

Og efterfølgende er medier og eksperter i Skotland ikke blege for at rose den dansk-engelske stjerne.

Se eller gense målet i videoafspilleren øverst i artiklen. 

Hos Daily Record fremhæves det eksempelvis, at Matthew O’Riley er nået nye højder i denne sæson.

- Den tidligere MK Dons-mand var formidabel i sine første 18 måneder i Glasgow, men han har taget det til nye højder under cheftræner Brendan Rodgers’ vejledning. Danskeren fremstår som en vigtig del af det opbyggende spil, og hans vane med at søge ind i boksen minder om den tidligere stjerne Stan Petrov, skriver Daily Record.

Avisen spår desuden, at Matt O’Riley vil vinde månedens spiller i den skotske liga flere gange, efter at han vandt prisen i september. 

Også hos Sky Sports var der ros at høste fra ekspert Kris Boyd, der ellers har en fortid hos Celtics ærkerivaler Rangers.

- Celtic har en evne til at hente spillere, give dem en platform til at præstere, og så går de ud og sælger dem videre for store beløb. Matt O'Riley vil være en af de næste til at skifte for mange penge, siger Kris Boyd og fortsætter:

- Man kunne sidde og se Matt O'Riley spille fodbold hele dagen. Han er en topklassespiller. Han bevæger sig naturligt rundt på banen, og Brendan Rodgers har åbenbart bedt ham om at komme mere frem i denne sæson. Det høster han fordelene af.

Matthew O’Riley, 22 år, blev efterudtaget til Kasper Hjulmands landshold i den netop overståede landskampspause. Han fik dog ikke spilletid, men sad 90 minutter på bænken i danskernes smalle sejr over San Marino i sidste uge. 

I sæsonen har han leveret seks mål og tre assister i 12 kampe for Celtic.