• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Fanget af prostituerede: Bernio Verhagen anholdt

Foto: Viborg FF

Bernio Verhagen har ifølge flere medier haft gang i et nyt svindelnummer - denne gang i Colombia.

Af Victor Risager

Bernio Verhagen blev verdenskendt i løbet af 2020, da han snød sig til en kontrakt i Viborg FF og begik kriminalitet i Danmark, og han har tilsyneladende ikke lagt kriminaliteten på hylden endnu.

Flere colombianske og hollandske medier, heriblandt El Tiempo, Finance Colombia og Algemeen Dagblad, skriver, at den hollandske mand er blevet arresteret i Colombia, hvor han har snydt adskillige firmaer. 

Her har Bernio Verhagen overnattet på hoteller, lejet dyre både og nydt den lokale mad - uden at betale. Han har snydt ved at kalde sig selv professionel fodboldspiller og fortælle, at overførslerne fra hans internationale konti kan være forsinkede.

Inden firmaerne opfangede løgnen, havde Bernio Verhagen så forladt byen.

Forleden blev fupfodboldspilleren så anholdt, efter at han prøvede at snyde en gruppe prostituerede. De krævede imidlertid kontanter, og da Bernio Verhagen ikke kunne diske op med pengene, måtte politiet redde ham fra en vred gruppe mennesker og anholde ham. 

Efterfølgende undersøgte politiet ifølge medierne Verhagens baggrund og fandt ud af, at han altså har en fortid som svindler i Danmark, og at han har snydt flere. De opfordrede også forretninger til at kontakte politiet, hvis de var blevet snydt af Verhagen. 

El Tiempo skriver, at Bernio Verhagen er blevet overleveret til immigrationsmyndighederne, og at der er blevet taget kontakt til Interpol. Han ventes at blive overleveret til enten Interpol eller de hollandske myndigheder, lyder det. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020