Foto: Getty Images
Generelle

Fans angreb danskerklubs træner: Truer med at gå

Benficas fans gik over stregen fredag aften i forbindelse med en udskiftning.

Den danske angriber Casper Tengstedt er ved at få tur i den i den portugisiske storklub Benfica, hvor han får regelmæssig spilletid. I fredagens kamp mod Farense blev han dog vidne til noget helt vildt fra fansenes side.

Det ses oftest, at hvis fansene skal kaste med noget, så går de efter modstanderne, som er slemt nok i sig selv. Men denne gang gik Benfica-fansene efter cheftræner Roger Schmidt. Det skriver A Bola.

Optrinnet skete, da Schmidt skiftede Joao Neves ud og skulle have Goncalo Guedes ind. Det kom desuden minuttet efter, at Casper Tengstedt var blevet skiftet ud til fordel for Petar Musa.

Selv har Roger Schmidt nu truet med at forlade jobbet efter oplevelsen.

- Jeg tænker over, hvad der skete i aften, og hvis jeg er problemet, og hvis Benfica har brug for en træner til at lave udskiftninger, som fansene ønsker, så er det intet problem. Jeg vil smutte, siger han og fortsætter:

- Og så kan en anden erstatte mig, og måske vil det være bedre. Vi får at se. Hvis jeg er problemet, giver jeg plads til en anden træner, der er bedre. Hvis jeg ikke er god nok, så kan jeg smutte. Det er meget nemt, og det er noget, jeg vil tænke over, lyder det fra den tyske Benfica-træner.

Kampen endte desuden 1-1.

Selv har førnævnte Tengstedt jublet over en af sine seneste præstationer. Læs mere om det her.