• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Ken Ilsø har gjort det så godt i 2. bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf, at de nu har gjort brug af derers forkøbsret.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Med syv mål i 15 kampe har danske Ken Ilsø slået til som lejesvend i Fortuna Düsseldorf. Derfor har den tyske klub også gjort brug af den forkøbsret, de sikrede sig, da de hentede ham i vinter på en lejeaftale i FC Midtjylland. Det skriver klubben på sin hjemmeside, ligesom klubpræsident Peter Frymuth bekendtgjorde sagen over stadionmikrofonen forud for weekendens hjemmekamp mod Aachen.

Det betyder, at Ilsø de næste to sæsoner også er at finde i den tyske klub, idet Ilsø og Düsseldorf allerede i vinter blev enige om den kontrakt, der skulle gælde, hvis klubben gjorde brug af forkøbsretten.

Ken Ilsø selv har ved flere lejligheder givet udtryk for, at han ønsker at hjælpe Fortuna Düsseldorf op i Bundesligaen i næste sæson, efter at de i denne fik så dårlig en start, at det var umuligt at nå tilbage i oprykningskampen. Også Ilsøs angrebsmakker Sascha Rösler bliver i den tyske klub. Han har forlægnet sin kontrakt med et enkelt år.

Fortuna Düsseldorf betaler angiveligt 300.000 euro - godt 2,2 millioner kroner - for Ken Ilsø.

Superliga

Mere Superliga

Fokus