Video : Tipsbladet
Generelle

FCK og fire andre jagter bomber: Han er desperat

FC København har blandt mange andre bejlere et godt øje til angriberen, men særligt en manager er desperat efter at tilknytte ham ifølge den tidligere skotske landsholdsspiller.

FC København har sammen med Malmö FF, Panathinaikos, Mallorca og Rangers et godt øje til den kroatiske angriber Antonio Colak.

Den 28-årige angriber spiller til dagligt i græske PAOK, og den tidligere Rangers-legende Barry Ferguson, som også er klummeskribent hos Daily Record skriver, at Giovanni van Bronckhorst, Rangers manager, vil strække sig langt for at få fat i ham.

- Jeg er sikker på, at Giovanni van Bronckhorst er desperat efter at få den her aftale færdiggjort hurtigst muligt, fordi tiden går og den nye sæson er kun fire uge væk, skriver den tidligere landsholdsspiller i sin klumme hos Daily Record.

- Det vil være frustrerende for Gio for i den ideelle verden, så vil man gerne have nye spillere klar fra første dag af forberedelserne til den nye sæson. 

Der er ikke noget at sige til, at den 28-årige bomber er i høj kurs. Den seneste sæson i PAOK har ikke været nogen succes for Antonio Colak, men tidligere i sin karriere har han høvlet mål ind.

PAOK hentede ham i Malmö FF, hvor han scorede 19 mål i 2021, som hjalp svenskerne med at vinde mesterskabet. I kroatisk, tysk og polsk fodbold har han også fået netmaskerne til at blamfre gentagne gange.

I sidste sæson blev det blot til tre scoringer hos PAOK i 23 kampe. Han er på kontrakt med grækerne frem til 2024, men efter et halvt år, så kan han være på vej videre. Bejlerne står angiveligt i kø.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.