Video : Tipsbladet
Generelle

FCK'er udpeget blandt verdens 50 største talenter

FC Københavns svenske kantspiller Roony Bardghji er der fortsat store forventninger til.

Der er navne som Gavi, Endrick, Rico Lewis og Youssoufa Moukoko, og så er der navne som Andreas Schjelderup og Roony Bardghji.

Fodboldmediet Goal har netop offentliggjort den årlige NXGN-liste, hvor 50 talenter er udpeget som de største talenter i verden.

Her er der ingen danskere blandt, og der er kun én Superliga-spiller i form af Roony Bardghji fra FC København. Og så er der altså Andreas Schjelderup, der frem til januar spillede i FC Nordsjælland.

Tidligere har Goal gjort det sådan, at spillerne er blevet rangeret fra 1 til 50, men denne gang vil mediet blot udpege en gruppe af spillere, som er de bedste i årets talentklasse, lyder det. Den gruppe af spillere offentliggøres senere tirsdag.

Om Roony Bardghji skriver Goal, at han er en spiller, der efter alt at dømme har kurs mod en stor karriere, og at store klubber som Chelsea, Bayern München og Borussia Dortmund tidligere har scoutet ham.

Om Andreas Schjelderup skriver Goal, at han kan sammenlignes med Jack Grealish og Eden Hazard i måde, han dribler på, og at det er forventet, at han på sigt tager en plads i startopstillingen hos Benfica.

Mens der ikke er en eneste dansker blandt de 50, har Norge to spillere med. Også Club Brugge-kanten Antonio Nusa bliver spået en stor karriere.