FCM på finalekurs efter sejr over SønderjyskE

FC Midtjylland besejrede SønderjyskE med 1-0 i den første pokalsemifinale.

FC Midtjylland tog det første stik mod SønderjyskE i torsdagens semifinale i pokalturneringen.

Hjemme på MCH Arena besejrede de forsvarende danske mestre de forsvarende pokalvindere med 1-0, og dermed har Brian Priskes tropper det ene ben i pokalfinalen før returkampen.

Afgørelsen faldt kort efter pausen og i kølvandet på en første halvleg, der ikke var værd at skrive hjem om.

Evander tog et lynhurtigt frispark, og bolden dumpede efterfølgende ned foran Sory Kaba, som hamrede den forbi Nicolai Flø, der havde fået chancen i SønderjyskE-målet.

I den resterende del af kampen var der små chancer i begge ender, og tættest på scoring var Anders Dreyer med ti minutter tilbage af opgøret, men Nicolai Flø var på plads, og dermed forblev det 1-0 til hjemmeholdet.

Der er returkamp på Sydbank Park i Haderslev om præcis en uge. Den anden semifinale står mellem AGF og Randers FC.

De fire hold spiller om billetter til pokalfinalen den 13. maj på Ceres Park.