• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

United-legende er direkte uenig med Solskjær

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo startede kampen på bænken, da Manchester United lørdag smed to point i mesterskabskampen med pointdelingen mod Everton. Og det var en fejl af Ole Gunnar Solskjær, lyder det nu fra Sir Alex Ferguson.

Af clbold.dk

Ole Gunnar Solskjær valgte lørdag at eksperimentere med sin startopstilling, da nordmanden bænkede folk som Cristiano Ronaldo, Paul Pogba og Jadon Sancho i hjemmekampen mod Everton. 

Det viste sig dog umiddelbart ikke som den mest kløgtige beslutning, da Manchester United endte med at smide to vigtige point i mesterskabskampen, efter at Everton i anden halvleg fik udlignet til 1-1. 

Solskjær har efterfølgende fået hård kritik for sin beslutning om at bænke Cristiano Ronaldo, og noget tyder på, at heller ikke Sir Alex Ferguson havde den store forståelse for nordmandens beslutning.

Uforstående Ferguson
Således skriver den engelske avis The Guardian, at Ferguson gav udtryk for sin manglende forståelse for Ronaldos udeladelse fra startopstillingen, da den skotske trænerlegende mødte den tidligere MMA-stjerne Khabib Nurmagomedov efter Everton-kampen. I klippet kom Ferguson således med et par kommentarer, der indikerede, at han ikke havde forståelse for Solskjærs beslutning. 

- Jeg tror også, at da de (Everton, red.) så, at Ronaldo ikke skulle spille..., lød det således fra Ferguson, der herefter blev afbrudt af Nurmagomedov, der påpegede, at portugiseren kom på banen i anden halvleg.

- Det ved jeg, men du bør altid starte med dine bedste spillere på banen, lød svaret herefter fra Ferguson.

Manchester United har blot hentet én sejr i holdets fire seneste kampe. I denne sæson har Ole Gunnar Solskjærs tropper tabt til Young Boys, Aston Villa og West Ham. Efter Everton-kampen forklarede Solskjær, hvorfor at han havde valgt at hvile Ronaldo. Læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020