• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Fortid i BIF: Nu skifter han til Trabzonspor

Foto: Getty Images

Han blev vejet og fundet for let i Brøndby, men nu er han på vej til FC Københavns kommende Champions League-modstander, Trabzonspor.

Af Victor Risager

Enis Bardhi. Der er nok ikke mange, der husker hans tid i Brøndby IF, og den nordmakedonske landsholdsprofil var da også kun forbi Vestegnen i en kort overgang i 2013, før han rykkede videre i karrieren til svenske KSF Prespa Birlik.

Således blev midtbanespilleren vejet og fundet for let i Brøndby, fortalte Masterclass-leder Kim Vilfort i efteråret til Ekstra Bladet.

Men Bardhi har siden det mislykkede ophold i Brøndby IF fået karrieren på mere en ret køl.

Nu står han også over for et stort skifte, for ifølge Marca og flere andre spanske medier skifter den  27-årige nordmakedoner fra Levante til Trabzonspor på en treårig aftale.

Dermed kan det være, at Bardhi snart skal et smut forbi Danmark igen. Således skal Trabzonspor i næste uge til København for at spille mod FC København i den sidste og afgørende runde af Champions League-kvalifikationen.

27-årige Enis Bardhi, der ventes at koste Trabzonspor 23 millioner kroner, har over de seneste år været en stor profil for Levante i La Liga. Han står noteret for 162 kampe, 23 mål og 13 oplæg for den spanske klub. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.