Video : Tipsbladet
Generelle

Frank måtte se profils debut i taxa: Stort øjeblik

Brentford-træneren håber på, at landsholdsdebutant Ivan Toney får flere store øjeblikke i sin karriere.

Den engelske målræv Ivan Toney fik søndag debut for det engelske landshold. 

Den formstærke skarpretter har i en længere periode været nævnt i samtalen omkring det engelske landshold, og i det 81. minut i Englands EM-kvalifikationskamp mod Ukraine kunne Brentford-profilen løbe ind på Wembley iført den ikoniske hvide dragt. 

Brentfords cheftræner, danske Thomas Frank, er begejstret over Tones landsholdsdebut, og den tidligere Brøndby-træner måtte se Tones indskiftning på hans mobiltelefon i en taxa.

- Jeg var på vej tilbage fra Spanien, så vi tjekkede telefonen for at se, om han (red. Toney) vil komme ind. Da jeg var i taxaen, ville jeg have kampen frem på mobilen, men jeg kæmpede med at komme på. Til sidst måtte jeg få hjælp af min søn, fortæller Thomas Frank ifølge Yahoo Sports.

- Det var et stort og stolt øjeblik for Ivan og hans familie, jeg er så glad for ham, for dem og for os som klub, uddyber Frank. 

Det var første gang siden 1939, at en Brentford-spiller tørnede ud for "The Three Lions".

Ivan Toney var ikke den eneste Brentford-spiller, der trak i landsholdstrøjen under pausen. Både Mathias Jensen, Mikkel Damsgaard og Christian Nørgaard var i aktion for Danmark i kampene mod Finland og Kasakhstan. 

Generelt sendte London-klubben et hav af spillere afsted på landsholdstjeneste, hvilket Thomas Frank ser positivt på. 

- Dette er et meget stolt øjeblik i vores historie at have 13 eller 14 spillere væk på seniorniveau, det er ret imponerende for en klub af vores størrelse, fortæller Frank. 

Brentford ligger i skrivende stund nummer otte i Premier League og møder i deres næste kamp Brighton på udebane.