• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Frederik Sørensen på plads i ny klub

Foto: Getty Images

Den 29-årige dansker træner allerede med i sin nye klub.

Af Victor Risager

Det er efter alt at dømme kun et spørgsmål om tid, før Frederik Sørensen officielt skifter Pescara ud med Ternana.

La Nazione Umbria skriver således, at Frederik Sørensen allerede tirsdag eftermiddag trænede med i Ternana, og handlen er også blevet bekræftet på den italienske Serie B's hjemmeside.

I bytte for den danske forsvarsspiller får Pescara ifølge La Nazione angiveligt en forsvarsspiller samt en angriber, men ingen af klubberne har bekræftet handlen. 

Frederik Sørensen nåede blot at spille et halvt år i Pescara, som hentede danskeren på en fri transfer fra FC Köln i januar. Han skulle være med til at sikre klubben overlevelse i Serie B, men den mission mislykkedes, og Pescara rykkede ned i Serie C.

Tidligere på sommeren var 29-årige Sørensen også rygtet til Brøndby IF, men det rygte blev skudt ned af Carsten V. Jensen. Brøndby-direktøren slog fast, at der ikke var dialog.

Og med skiftet til Ternana bliver det altså heller ikke i denne omgang, at Frederik Sørensen skifter til dansk fodbold. Som 18-årig skiftede han fra Lyngby til storklubben Juventus, og efterfølgende har han været forbi Bologna, Hellas Verona, FC Köln og Young Boys.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020