• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Garanti til stjerne: Mister ikke plads til Mbappé

Foto: Getty Images

Vinicius skal altid spille venstre side. Sådan lyder det nu fra Carlo Ancelotti, der dermed indikerer, at brasilianeren ikke skal frygte at miste sin plads til Kylian Mbappé i næste sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er efterhånden en relativt dårligt bevaret hemmelighed, at Kylian Mbappé rykker til Real Madrid, når franskmandens aftale med Paris Saint-Germain udløber til sommer. 

Umiddelbart kommer det dog til at blive interessant at se, hvordan Real Madrid kommer til at stille op, når Mbappé rykker til Santiago Bernabéu.

Den franske stjerne spiller således enten centerforward eller venstre kantspiller. Og i Real Madrid har man i Karim Benzema og Vinicius to spillere, der sidder ret tungt på netop disse to positioner. 

Og Vinicius skal ikke frygte for sin plads på holdet, selvom Mbappé er på vej.

Skal spille i venstre side
Det har Carlo Ancelotti nu indikeret, da italianeren forsvarede Vinicius efter Real Madrids 3-0-sejr over FC Sheriff. 

- Det er sandt, at han ikke var på sit sædvanlige niveau, det er jeg enig i. Men han var træt. Vini er en spiller, der er nødt til at spille i venstre side. Og han vil fortsætte med at spille der, uanset hvem han spiller sammen med, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Carlo Ancelotti. 

RMC Sport peger på, at Kylian Mbappé ikke bryder sig om at spille i højre side, og i de seneste sæsoner er det da også decideret sjældent, at franskmanden har optrådt på andre positioner end centerforward eller i venstre side.

Ifølge RMC Sport kan Ancelottis kommentar dog også ses som en måde at opmuntre Vinicius til at underskrive den forlængelse, der længe har været på trapperne. Vinicius har i denne sæson været en af Real Madrids bedste spillere, og brasilianeren har scoret 10 mål i 18 kampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020