• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle
Sponsoreret artikel

Gode tips til at klare sig igennem december

Gode tips til at klare sig igennem december
Foto: Arkiv

December kan være en hård måned, når man skal have pengene til at slå til, men der er muligheder for at klare sig godt igennem.

Af

December kan være en hård måned for økonomien. Der skal købes masser af julemad og juleslik, og der er masser af juleaktiviteter, man også gerne vil deltage i. Så er der selvfølgelig også de mange gaver, der skal købes. Det kan for mange være hårdt, da det altid ender med at være rigtig mange penge, man bruger på hele gildet. Her er derfor et par tips til at gøre december mere overskuelig.

Deltag i julekonkurrencer

Deltag. Hvad enten det er at oddse eller diverse Facebook oplag, hvor man kan vinde en præmie, så deltag.

Hvis du vinder penge på at oddse eller lignende, er det jo bare dejligt. Det betyder, at du får lidt flere penge mellem hænderne, så du skal ikke bekymre dig lige så meget, om du har råd til det hele.

Facebook opslag kan til gengæld være en fantastisk måde at opstøve gaver på. Hvis du for eksempel vinder et cremesæt eller en ny blender, kan du give dem som gaver. Så ligner det, at du har været ude og bruge mange penge, mens du i virkeligheden har sparet en masse penge. Især i december er det en god idé at gøre brug af dette – spar hvor du kan. Og heldigvis er der masser af disse julekonkurrencer både i og op til december.

Lån penge
Det er helt okay at låne penge. Det er langt bedre at låne penge hos diverse online sider, end det er at gå i minus hos din egen bank. Hvis du går i minus nu, betyder det, at banken muligvis ikke vil låne dig penge i fremtiden til for eksempel et boliglån – så prøv at hold banken ude af det, når det ikke drejer sig om større lån.

Lån eksempelvis penge hos Lånekassen til at købe de sidste julegaver eller en ordentlig flæskesteg. Din familie og venner vil helt klart takke dig. Desuden er det jo kun december en gang om året, så det gælder om at udnytte det og få det bedste ud af det. Så hvis du føler, at du skal låne penge, før du rigtigt kan komme i julestemning og få købt alt det obligatoriske, så er det selvfølgelig det, du skal gøre.

Udnyt tilbuddene
Her snakkes der selvfølgelig også om Black Friday – den største tilbudsdag. Det er altid en god idé at forhøre sig om folks ønsker før Black Friday, så man kan købe nogle af de dyre gaver der. Der er ofte rigtig mange penge at spare, så det er i den grad værd at sidde klar og have tjekket de forskellige butikkers inventar i god tid.

Hvis du ikke nåede Black Friday eller bare ikke fandt noget interessant, er der masser andre muligheder for tilbud. December måned er spækket med dem! Følg for eksempel med på Facebook hver søndag for at se adventstilbuddene hos forskellige butikker.

Butikkerne ved godt, at folk ikke har så mange penge i december måned, så det er helt klart i deres interesse at finde på nogle gode tilbud for at tiltrække kunder. Har du ikke penge nok i december, kan du vælge at kigge på, hvor der kan spares i det daglige. Se f.eks. på Danske A-kasser, hvor du kan spare på a-kasse.