Generelle

Grønkjær føler sig fit og ung igen

Efter at have haft problemer med skader i næsten to år er Jesper Grønkjær i topform til aftenen UEFA Cup-kamp mod Marseille.

Når man er 32 år i fodboldens verden, så bliver man anset for at være en gammel rotte i gamet. Men Jesper Grønkjær stråler af ungdommelig kraft efter vinterpausen, der trods hård kulde og blæst ikke har slidt på den rutinerede fløjspiller.

2009 sluttede ellers med skader i det knæ, der har plaget ham siden 2008. Dengang var han truet på førligheden, men det kan man ikke se i her i det nye år.

- Det er gået godt, og for første gang i nogle år har jeg haft en opstart, hvor jeg har fået lov til at løbe, og jeg kræver lidt flere kilometer end andre, før jeg kommer i form,« siger Jesper Grønkjær til spn.dk før kampen mod Marseille.

Grønkjær skal beklæde rollen som hængende angriber bag Dame N¨Doye, og den fodboldsultne stjernespiller føler sig mere end fysisk klar til opgaven. Selv mener han, at hans form er på højde med den havde før det slidende skadesforløb.

Ståle Solbakken holder dog igen med superlativerne. til han har set Grønkjær udfolde sig godt i en turneringskamp.

- Ja, han siger, at han er i god fysisk form, men lad ham vise det på banen,« siger Solbakken

Grønkjær overbeviser sig selv ved at hægte sig fast i, at han ikke er på skånekost til træning længere, og at han træner med på samme vilkår som sine holdkammerater.