Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Grønning i stor pokaltriumf: Stemplet som nordmand

Sebastian Grønning spillede en hovedrolle, da CD Castellon tirsdag aften sendte Real Oviedo ud af den spanske pokalturnering, men hans klub skal nok lige læse lidt mere op på ham.

Sebastian Grønnings karriere har de seneste år budt på op- og nedture, og man har skullet holde tungen lige i munden for at følge med. 

Tirsdag aften endte dog i en stor optur for den tidligere AaB-, Hobro-, Viborg- og AGF-angriber. 

For Sebastian Grønning scorede til 2-0 for sin spanske klub CD Castellon, der vandt 2-1 over Real Oviedo i anden runde af den spanske pokalturnering. Det var anden gang, at Grønning kom på måltavlen for sin spanske klub, som han skiftede til i sommer, og det var blot hans tredje kamp fra start efter adskillige bænkpladser. 

Sebastian Grønning fordoblede Castellons føring kort inde i anden halvleg, og Castellon formåede at holde føringen, selv om Real Oviedo reducerede. 

Sejren var faktisk en lille overraskelse i turneringen, i og med Real Oviedo er placeret et hak højere op i det spanske ligasystem end CD Castellon, som til gengæld er etter i den tredjebedste spanske række. 

Sebastian Grønning har blot spillet 111 ligaminutter i dette efterår, så han må håbe, at tirsdagens træffer giver nogle flere pluspoint i cheftræner Dirk Schreuders bog. 

Danskeren har i hvert fald gjort mere opmærksom på sig selv, og det kan også være, at personen, som styrer Castellons X-profil, bør researche lidt mere på ham. Da klubben liveopdaterede fra gårsdagens kamp, så stemplede de nemlig Grønning som nordmand i målopdateringen, hvilket kan ses herunder: 

- Lavt til højre fra nordmanden som fordobler føringen, skriver de.