Hård start: Ny FCM-spiller fuldstændig anonym

FC Midtjylland viste to ansigter i træningskampen mod sydkoreanske Ulsan Hyundai, som midtjyderne trods alt vandt med 1-0.

Tipsbladet i Portugal.

Det er ikke til at sige, om FC Midtjylland havde fået solstik under den portugisiske eftermiddagssol, for de var bestemt ikke prangende i første halvleg af testkampen mod Ulsan Hyundai.

I pausen ville Albert Capellas se noget nyt, så han skiftede tæt på hele holdet. Det viste sig at være en god beslutning, for i kampens sidste 45 minutter var FC Midtjylland meget bedre med.

Her kørte de en sejr på 1-0 hjem med Kristoffer Olsson som målscorer. Tipsbladet sætter herunder fokus på kampen.

FC Midtjyllands plusser:
Elias Olafsson fik for en sjælden gangs skyld spilleminutter. Siden tilgange af Albert Capellas har Jonas Lössl været foretrukket i buret, men islændingen viste med sin præstation, at den tidligere landsholdskeeper ikke skal hvile på laurbærrene. Redder flot et langskud, og tager kort efter et straffespark med en stærk fodparade. Har en helt vild redning til sidst fra klods hold, der sikrer FC Midtjylland sejren.

FC Midtjyllands panderynker:
Kampen havde på mange måder to ansigter. Ulsan Hyundai var klart bedst i første halvleg, mens FC Midtjylland sad på begivenhederne i anden. I første halvleg kom ulvenes svagheder til syne, selvom man i perioder stod godt i defensiven. Sydkoreanerne var bolddominerende, og de fik nemt spillet sig ud af FCM's første pres. FC Midtjyllands midtbane virkede overmatchet. Det er dog en træningskamp, hvor man må formode, at flere ting blev testet af.

De nye drenge:
Astrit Selmani blev hentet i transfervinduets sidste timer i israelsk fodbold, og han fik sin uofficielle debut mod Ulsan Hyundai. Han startede opgøret på banen, men hans præstation i de første 45 minutter efterlod meget at ønske. Svenskeren var fuldstændig anonym i mere eller mindre hele første halvleg, hvilket må vække en smule bekymring i FCM. Han forspildte en stor chance, da han på en kontra traf en forkert beslutning.

Armin Gigovic var den FC Midtjylland-spiller, som fik mest spilletid med sine 75 minutter på banen. Ligesom resten af holdkammeraterne var han overmatchet i første halvleg. Han var ikke på bølgelængde med spillerne omkring sig, og var flere gange fejlpositioneret. Han blev råbt i pres af Sviatchenko gentagne gange, da han tilsyneladende ikke overholdt forhåndsaftalerne. Svenskeren kom bedre med efter pausen sammen med resten af FCM-holdkammeraterne.