Video : Tipsbladet
Generelle

- Han har ingen intentioner om forlade klubben

Leicesters cheftræner, Enzo Maresca, fortæller om Jannik Vestergaards fremtid.

Det har længe tydet på, at Jannik Vestergaard skulle videre fra Leicester. 

Danskeren har haft et tumultarisk ophold i den tidligere mesterklub, hvor han på et tidspunkt har været helt ude i kulden efter et kontrovers med tidligere cheftræner Brendan Rodgers. 

Den danske landsholdsspiller fortalte for nylig til B.T, at han sigtede efter at spille i en af Europas fem bedste rækker, hvor der også skulle være interesse for danskeren. 

Den melding er dog gået Enzo Marescas næse forbi. Den nytiltrådte cheftræner har ikke hørt om det omtalte interview og fortæller, at der ikke er noget, der tyder på, at Vestergaard er på vej væk. 

- Hvornår lavede han interviewet? Det eneste jeg kan sige om Jannik, er, at han siden dag ét har arbejdet meget, meget godt. Han har ikke vist mig nogen intention om at forlade klubben, fortæller Maresca til Leicester Mercury.

Står det til cheftræneren, kommer Vestergaard til at spille en afgørende rolle i den forestående Championship-sæson. 

- For mig er han en vigtig spiller, ikke kun fordi Coady er skadet. Vinduet er åbent, alt kan ske. Men han er helt sikkert en vigtig spiller for os, fortæller Maresca. 

Jannik Vestergaard kom til Leicester i 2021 for godt 150 millioner kroner. Siden har danskeren blot fået 23 kampe for den midtengelske klub.