• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Bye Marboe

Harry Kane raser: Det er fuldstændig uacceptabelt

Foto: Getty Images

Harry Kane var rasende efter Tottenhams nederlag til NS Mura.

Af Mads Bye Marboe

Det var en stor skuffelse for AGF, da århusianerne i sidste sæson blev sendt ud af Europa League-kvalifikationen af NS Mura.

Derfor havde de færreste nok regnet med, at slovenerne skulle være i stand til at besejre selveste Tottenham, men det var ikke desto mindre, hvad der skete, da de to mandskaber mødtes torsdag aften.

Mura slog Antonio Contes tropper 2-1 på en sen scoring af Amadej Marosa, og Harry Kane var alt andet end tilfreds efter kampen.

- Det er fuldstændig uacceptabelt. Vi kom dårligt fra start ved at lukke et mål ind, og vi gjorde det svært for os selv ved at skulle spille med ti mand. I anden halvleg kæmpede vi og viste holdånd. Vi kom tilbage i kampen, og det så ud til, at hvis nogen skulle score igen, skulle det være os, men så laver vi en børnefejl og lukker et mål ind, siger han til engelske BT Sport.

- Vi havde alt spillet, men det er uacceptabelt. Det var en svær aften for os, og vi må lære af det. Vi fik bare ikke gjort arbejdet færdigt. Disse udekampe kan være svære, hvis man ikke gør tingene rigtigt, og det var tilfældet i dag (i går).

Tottenham ligger nummer to i deres Conference League-gruppe, men á point med Vitesse på tredjepladsen. Det betyder, at man med stor sandsynlighed skal vinde den sidste gruppekamp hjemme mod Rennes for at gå videre.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020