Video : Tipsbladet
Generelle

Her tager Jens Jønsson sin beslutning

Jens Jønsson lader vente på sig med at give et endeligt svar til AEK Athen. Det forventes dog at ske meget snart.

Alting synes på plads mellem danske Jens Jønsson og AEK Athen.

En fireårig aftale med den græske topklub, der kommer til at indbringe 7,5 millioner kroner om året er hvad danskeren tygger på. Sådan beskrev BT det mandag.

Indtil videre er Jens Jønsson endnu ikke blevet præsenteret, men det er ifølge et græsk medie et spørgsmål om tid, før den danske midtbanemand giver lyd fra sig.

Helt nøjagtigt forventes det, at den tidligere AGF-spiller giver AEK Athen svar senest på fredag om han ønsker at skifte til dem.

Alt synes på plads, men det kan også være, at Jens Jønsson skal tænke sig om en ekstra gang, da han tidligere har givet udtryk for, at han ønsker at fortsætte karrieren i Spanien.

Det skulle han nu have mulighed for, da flere spanske bejlere ifølge samme medie har meldt deres ankomst. Mest interesseret er Mallorca, men AEK Athen skal angiveligt ikke bekymre sig, da danskerens lejr har gjort det klart, at deres tilbud lige nu er det foretrukne.

I sidste uge var 29-årige Jens Jønsson på besøg i Athen, hvor klubben viste ham rundt og præsenterede ham for mulige steder at bo langs vandet, hvis han vælger at skrive under med dem.

Jens Jønsson har den seneste tid hold formen ved lige i AGF, da hans kontrakt med Cadiz udløber denne sommer. 24 kampe nåede han for La Liga-mandskabet i denne sæson.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Har du planer om en fodboldtur til nogle af Europas store ligaer? Så tjek portalen Visit Footbal, hvor du kan sammenligne tilbud og priser for ture til Premier League, Bundesligaen, La Liga og Serie A