Generelle Kenneth Jensen

Hjem til Danmark? Her er Simon Makienoks svar

Foto: Getty Images

Den tidligere HB Køge- og Brøndby IF-angriber Simon Makienok har kontraktudløb om en måned, og mediet Bild har allerede sendt ham hjem til Danmark. Men hvad tænker han selv?

Af Kenneth Jensen

Den tidligere danske landsholdsspiller Simon Makienok har kontraktudløb om en måned, men det er endnu uvist, hvor fremtiden ligger.

Angriberen fortæller til Ekstra Bladet, at han endnu ikke har truffet en beslutning om, hvor han skal spille.

Ifølge Bild er peger alt ellers mod, at den 31-årige blonde angriber kommer retur til Danmark og formentlig Superligaen, men hvad tænker han egentlig selv om det?

- Personligt er Danmark selvfølgelig en mulighed for mig, i og med at jeg i et par år nu har tænkt, at jeg også gerne ville komme hjem og studere, og så spille i Danmark - også imens jeg stadig har et niveau til det, hvor jeg kan være med og min krop kan være med, siger Simon Makienok til Ekstra Bladet.

Han slår dog fast, at der ikke ligger noget sikkert, og tilbud har den nuværende St. Pauli-angriber da også fra andre klubber end danske. For eksempel fra klubber i Asien.

I denne sæson er det blevet til seks scoringer i 30 kampe for St. Pauli. Danskeren kom til Pauli fra Dynamo Dresden i 20202, og inden Dresden spillede han for FC Utrecht.