Video : Tipsbladet
Generelle

Holdkammerat roser dansk bomber: Han gør det godt

Wesley Hoedt er glad for, hvad han ser fra Mileta Rajovic.

Mileta Rajovic begynder så småt at finde fodfæste i Englands næstbedste række.

Den danske angriber rykkede i sommer fra Kalmar FF til Watford og efter at have været brugt som indskifter i en periode, var Rajovic tilbage i startopstillingen til weekendens møde med Rotherham, hvor han kvitterede med to kasser i en knusende 5-0-sejr.

To uger tidligere var Rajovic også kommet på tavlen mod Milwall, og holdkammerat Wesley Hoedt ser en positiv udvikling hos danskeren. Det siger han til Watford Observer.

- Han kom fra svensk fodbold, der er meget anderledes end Championship. Alle har brug for tid til tilvænning. Fysikken i Championship er meget anderledes end, hvad han har været vant til.

- Nu har han scoret seks gange, hvilket er fornuftigt, og det burde give ham selvtilliden, der er nødvendig for at score endnu flere mål. Han forbedrer sig meget. Jeg fortalte ham i omklædningsrummet, at han gør det godt, men vi kan stadig hjælpe ham i opbygningsspillet ved at holde på bolden. 

Rajovic var Watfords med afstand dyreste handel i sommerens transfervindue. Angriberen havde under et år tidligere spillet 1. division for Næstved, så Hoedt kan godt forstå fansenes utilfredshed med klubbens transferaktivitet.

- Klubben tog en beslutning om at kigge mod gruppen snarere end mod individer. Det var en svær beslutning, fordi folk forventer topspillere i Watford. Det var en svær opgave for træneren fuldstændig at ændre attituden.

Mileta Rajovic har lavet 6 mål i 13 kampe for Watford.