• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Hvad så nu Vagner Love? De er i dialog med ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Selvom fødselsattesten runder 39 somre næste år, så er der fortsat masser af fodbold tilbage i Vagner Love.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

CV'et og trofæskabet hos Vagner Love er flottere end de fleste andres.

Selvom angriberen er i karrierens efterår, så agter han ikke at stille støvlerne på hylden lige foreløbigt. I foråret takkede han således ja til et eventyr i FC Midtjylland, inden han drog retur til hjemlandet og Sport i sommer.

Her blev han klubbens topscorer i den forgangne sæson med syv fuldtræffere. Kontrakten med den brasilianske klub udløber dog ved årsskiftet, men han indgår stadig i planerne for den kommende sæson. Det skriver normalt velinformerende Globo.

Vagner Love har dog ikke truffet nogen endelig beslutning omkring fremtiden, selvom de indledende samtaler omkring en kontraktforlængelse med Sport er påbegyndt. De første samtaler handler primært om de økonomiske detaljer.

Der er dog et aber dabei, da Sport skal igennem et præsidentvalg til december. Både hos Sport og i Vagner Love-lejren venter man til efter afgørelsen af valget med at træffe en endelig beslutning omkring en ny aftale, skriver Globo.

Sport-spillerne vender retur fra ferie i starten af december, mens præsidentvalget ventes at finde en afgørelse omkring den 16. december. I FC Midtjylland blev det blot til ti optrædener og et enkelt mål for Vagner Love.