• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

- Hvis Ronaldo bliver ofret, så må det være sådan

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph er der lagt op til en uholdbar situation for Cristiano Ronaldo, der ikke vil stille sig tilfreds med at blive reservespiller under Ralf Rangnick.

Af Lars Gram-Hanssen

Cristiano Ronaldo stormede direkte ud i spillertunnellen, da slutfløjtet lød i søndagens Premier League-brag mellem Chelsea og Manchester United. 

Og ifølge The Telegraph kan superstjernen, der startede kampen på bænken, se frem til mange flere frustrationer i den kommende tid. 

- Ralf Rangnick er den vigtigste person i Manchester United nu, og hvis Cristiano Ronaldo ender med at blive ofret i hans nye regime, så må det være sådan, lyder det således fra The Telegraph.

Carrick hjalp Rangnick
The Telegraph peger på, at Michael Carricks bænkning af Cristiano Ronaldo har gjort tingene en anelse nemmere for Ralf Rangnick.

- Uanset om Ralf Rangnick havde en finger med i spillet i forhold til at droppe Cristiano Ronaldo til Manchester Uniteds Premier League-kamp mod Chelsea, så var det helt sikkert et valg, der vil hjælpe klubbens nye midlertidige cheftræner, lyder det således fra The Telegraph.

- Vi er nødt til at tro på Carricks påstand om, at det var hans egen beslutning, uanset om den påstand blev mødt med forståelig skepsis. Men uanset hvad har Carrick gjort Rangnick en tjeneste.

- At fravælge Ronaldo vil fra nu af ikke være lige så opsigtsvækkende, idet Rangnick dermed ikke vil blive den første United-træner til at gøre det i en stor kamp. 

Uheldig Solskjær-bemærkning
Ifølge The Telegraph er det dog langt fra utænkeligt, at Carrick har skelet til Rangnicks forkærlighed for intenst genpres, da han vragede Cristiano Ronaldo til den svære udekamp på Stamford Bridge. 

- Nu kommer vi til den særligt spændende del, nemlig hvad der kommer til at ske nu. Da Ronaldo blev hentet, gav Solskjær det uheldige indtryk af, at han var mere en fan end en træner, da han meldte ud, at Ronaldo ikke kom tilbage for at 'sidde på bænken'. Det var en udmelding, han ikke behøvede at komme med. En overbærende og selvtilfreds udtalelse, der understregede Ronaldo-problemet i United, lyder det fra The Telegraph.

Den brutale sandhed
The Telegraph peger på, at Ralf Rangnick er kendt for at være en træner, der tror på sin egen tilgang, og som ikke lader sig diktere af stjerner og deres egoer. Og nu har Manchester United altså ansat den 63-årige tysker til at få klubben tilbage på ret kurs.

- Og hvis det betyder, at Ronaldo ender med at blive ofret, så må det være sådan. Den brutale sandhed er, at hvad end de har forsøgt indtil videre, med ham som holdets fokus, så har det simpelthen ikke fungeret i denne sæson, lyder det således fra The Telegraph.

The Telegraph peger på, at Ralf Rangnick ikke behøver at bekymre sig om længerevarende konsekvenser, idet tyskeren kun skal være cheftræner i de kommende seks måneders tid. Og ifølge avisen bliver Cristiano Ronaldo ikke en regelmæssig del af startopstillingen, hvis Ralf Rangnick indfører den stil, han er kendt for.

- Vil han [Ronaldo, red.] være tilfreds med at være verdens bedst betalte indskiftningsspiller? Absolut ikke. Det kommer ikke til at fungere. Det fik vi et glimt af, da han stormede ned i spillertunnellen efter slutfløjtet mod Chelsea, ligesom han gjorde mod Chelsea. 

Ifølge The Telegraph har Manchester United med ansættelsen af Ralf Rangnick dog allerede taget en beslutning om, at det er tyskeren og ikke Cristiano Ronaldo, der kommer til at bestemme, hvordan tingene bliver gjort.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020