Imponerende: Unge FCK-løver slog Real Madrid
Illustration
Generelle

Imponerende: Unge FCK-løver slog Real Madrid

FC Københavns unge løver viste vejen for førsteholdet, da de sensationelt slog Real Madrid med 3-2 tirsdag eftermiddag. FCK er dermed videre i UEFA Youth League.

FC København skal om et par timer ud og jagte et af de største resultater i dansk fodbolds historie, når løverne skal forsøge at tage point fra mægtige Real Madrid. Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne har været suveræne i denne sæsons Champions League, og ikke mange levner de danske mestre en chance.

Men at det er muligt for et FC København-mandskab at besejre Real Madrid, det blev der sat en fed streg under tirsdag eftermiddag. Her leverede FCK's unge løver nemlig en vaskeægte sensation, da holdet slog Real Madrd med 3-2 på Frederiksberg Idrætspark i UEFA Youth League.

Det så allerede godt ud efter 17 minutter, da Yones Felfel bragte FCK foran 1-0, men før pausen udlignede Felipe Saez Carrillo, og da Marcos Legaz øgede til 2-1 efter en time, regnede mange nok med, at det var skakmat for FC København.

Løverne nægtede imidlertid at give op, og efter 69 minutter udlignede anfører Mikkel Wohlgemuth til 2-2 på straffespark, inden 17-årige Marcus Mathisen fuldbyrdede sensationen med målet til slutresultatet 3-2 kort efter.

Resultatet betyder samtidig, at FC København er klar til ottendedelsfinalerne i ungdommens svar på Champions League. Danskerne slutter på andenpladsen i gruppe B et point efter Real Madrid. Tredjepladsen besættes af Juventus, der tirsdag tævede Galatasaray med 5-0.