Video : Tipsbladet
Generelle

Jack Wilshere: Det bliver ikke mere bizart end det

Jack Wilshere husker tilbage på en speciel oplevelse.

Jack Wilshere er efter tiden i AGF blevet ungdomstræner i Arsenal, hvorfor han er kommet under vingerne på Mikel Arteta.

Spanieren er i øjeblikket hovedpersonen i All or Nothing-dokumentaren om Arsenal, og der er blevet sagt mange ting om cheftræneren efter de første episoder. Jack Wilshere mener, Arteta bliver portrætteret præcis, som han er.

- Som spiller var han meget fokuseret og meget intelligent i den måde, han trænede på. Han er på samme måde som træner. Han er meget intens og tæt med spillerne, og han forsøger nye ting og nye teknikker for at hjælpe dem.

- Jeg kan godt lide det. Han er en moderne træner. Nogle gange virker det, andre gange virker det ikke. Man er nødt til at prøve tingene af for at se det, siger Wilshere til Daily Mail.

Som følge af dokumentaren blev Mikel Arteta kaldt for "mærkelig" af Piers Morgan, men hvad er den mest mærkelige oplevelse, Wilshere har haft med en træner?

- Jeg kan huske en dag i Bournemouth under Eddie Howe, hvor han fortalte os, at vi ikke skulle træne, men at vi skulle spille fodboldgolf. Det bliver ikke mere bizart end det.

Nu har Jack Wilshere som bekendt selv kastet sig ud i trænergerningen efter lange overvejelser. Faktisk havde han tænkt på, allerede inden han kom til AGF i vinter.

- Jeg havde nogle snakke med et par mennesker om at fortsætte med at spille, men jeg var så interesseret i og fascineret af trænerverden. Jeg brugte lidt tid som træner på Arsenals akademi i sidste sæson og blev forelsket i det. Jo længere jeg var der, desto mere lærte jeg og ville være en del af det. 

- Så mine tanker om at blive træner startede, inden jeg kom til Danmark. Selvom jeg nød min tid der, brugte jeg også meget af min tid på at studere og tænke på trænergerningen. Når du begynder på det, er du nødt til at gå 100 procent ind i det. Muligheden opstod i Arsenal, og jeg bød mig til. Jeg har et mål om at blive manager, og dette er et godt sted at starte.

Jack Wilshere er U18-træner i Arsenal.